Werkwijze

Aromatherapie

Bestaat de perfecte oplossing voor jouw probleem?

Je kan bij mij altijd terecht voor adviezen over fysische en mentale problemen.

In eerste instantie houden we een verkennend gesprek om de behoeften van jouw lichaam te ontdekken.

Vervolgens stellen wij graag een ‘rollertje’ of oliemengeling aangepast aan jouw noden samen afhankelijk van de behoeften van jouw lichaam.

Tenslotte volgen wij steeds graag mee op om de resultaten van de aromatherapie zo optimaal mogelijk te maken voor jou als klant.

Aromatherapie kan op deze manier een goed en natuurlijk alternatief en/of aanvulling zijn voor voorgeschreven medicatie.

Ook kinderen kunnen bij mij terecht voor een oplossing op maat.

img-over-ons-1

De kracht van kruiden

Helende werking

snurken

Wil jij jouw gezondheid en energie bevorderen?

Laat je afweersysteem activeren en maak je leven comfortabeler!

Al vanaf het ontstaan van de mens worden helende planten en kruiden medicinaal toegepast om de gezondheid te herstellen of te verbeteren.

Waarom zou jij het niet proberen?

 

Opvolgmoment

Diverse soorten aromatherapieën en behandelingen zijn mogelijk bij Heidi Sel.

Wandel gerust eens binnen om kennis te maken met de wondere wereld van de geneeskrachtige kruiden. Een verse tas koffie of thee staat voor je klaar.

Ook volg ik graag op hoe de werking van de oliën voor jou verloopt zodat naarmate de impact op jouw lichaam resultaat geeft, de toepassing ervan ook aangepast kan worden. 

Steeds met de intentie voor een optimaal, comfortabel en gezond resultaat!

img-over-ons

“Bad Day? Oils

Good Day? Oils

Lots of work to do? Oils

Bad Credit? Oils

Dry Skin? Oils

Oils? Oils”

Wat zeggen onze klanten?

Delphine -

"De etherische lavendel olie is super!
Ik heb deze ook cadeau gedaan aan mijn dochter. Ik heb gezien op het label dat het een gecertificeerde etherische olie is en biologisch geteeld wordt. Een 100% natuurlijke olie die vrij is van dierlijke ingrediënten, rare bijwerkingen en additieven. Dit is voor mij enorm belangrijk, waarvoor dank."

Mieke -

"Iedere winter heb ik er weer last van… het lijkt wel alsof ik deze periode in winterslaap ga. De ganse dag voel ik me slap en futloos en niets lijkt me op te kunnen krikken. ‘Je moet deze eens proberen’ zei Heidi (een samenstelling van oliën tegen de winterdip). Vanaf dat ik begon met het gebruik van dit olie middeltje tegen de vermoeidheid was het slappe en futloze gevoel weg. Ik stond op, en voelde me gelijk 10x beter. En mijn humeur is er ook op verbeterd. Thanks Heidi!"

Hilde -

"Super geurtje hé! Wel opletten dat je 100% pure en zuivere etherische olie koopt want die uit de winkels is vaak rommel. Gelukkig heeft Heidi altijd de beste producten. Groetjes."

Henk -

"In het begin dacht ik; waar komt mijn vrouw nu mee af? een middel dat mij van mijn gesnurk zou moeten afhelpen? Alle trucjes die er bestaan had ik al geprobeerd, maar niets dat hielp. Sinds we de etherische oliemengeling tegen het snurken in onze slaapkamer verstuiven, heb ik geen geklaag meer over het snurken gehoord. En bij het opstaan voelt mijn gehemelte fris, niet geïrriteerd en uitgedroogd zoals vroeger. Bedankt voor de hulp!"

Contacteer ons

Stel hier je vraag

Emailadres

info@heidisel.be

Bel mij

0495 87 57 82

Facebook

Klik hier