Contacteer Mij

Vraag advies

Wat zeggen onze klanten?

Delphine -

"De etherische lavendel olie is super!
Ik heb deze ook cadeau gedaan aan mijn dochter. Ik heb gezien op het label dat het een gecertificeerde etherische olie is en biologisch geteeld wordt. Een 100% natuurlijke olie die vrij is van dierlijke ingrediënten, rare bijwerkingen en additieven. Dit is voor mij enorm belangrijk, waarvoor dank."

Mieke -

"Iedere winter heb ik er weer last van… het lijkt wel alsof ik deze periode in winterslaap ga. De ganse dag voel ik me slap en futloos en niets lijkt me op te kunnen krikken. ‘Je moet deze eens proberen’ zei Heidi (een samenstelling van oliën tegen de winterdip). Vanaf dat ik begon met het gebruik van dit olie middeltje tegen de vermoeidheid was het slappe en futloze gevoel weg. Ik stond op, en voelde me gelijk 10x beter. En mijn humeur is er ook op verbeterd. Thanks Heidi!"

Hilde -

"Super geurtje hé! Wel opletten dat je 100% pure en zuivere etherische olie koopt want die uit de winkels is vaak rommel. Gelukkig heeft Heidi altijd de beste producten. Groetjes."

Henk -

"In het begin dacht ik; waar komt mijn vrouw nu mee af? een middel dat mij van mijn gesnurk zou moeten afhelpen? Alle trucjes die er bestaan had ik al geprobeerd, maar niets dat hielp. Sinds we de etherische oliemengeling tegen het snurken in onze slaapkamer verstuiven, heb ik geen geklaag meer over het snurken gehoord. En bij het opstaan voelt mijn gehemelte fris, niet geïrriteerd en uitgedroogd zoals vroeger. Bedankt voor de hulp!"

Heidi Sel

Van een hobby naar een echte passie!